8 motive pentru care te vei îndrăgosti de microciment în bucătărie

InnovaDecor
4 min readApr 6, 2023

--

Opțiune care este din ce în ce mai selectată de arhitecți și decoratori este aceea de a aplica microciment in bucătărie. Microcimentul este unul dintre cele mai interesante elemente de încorporat în bucătării. Este un material versatil, ușor de întreținut, elegant și oferă, de asemenea, un aspect modern, care nu poate fi comparat cu alte materiale. Îl putem încorpora în multe feluri într-o bucătărie: pe podea, pe pereți, pe mobilier și blaturi. De asemenea, putem combina microcimentul cu alte materiale precum lemnul sau laminatele, obținând rezultate foarte interesante.

1. O bucătărie în care e o plăcere să-ti petreci timpul

Putem aplica microciment alb pe podeaua unei bucătării. Astfel, vom putea spori luminozitatea oferită de această culoare. Microcimentul din bucătărie ne va permite să obținem o bucătărie foarte modernă, unde să iasă în evidență liniile drepte și simple. În această bucătărie ne-am îndrăgostit de podeaua sa, fără îmbinări, total netedă și cu un finisaj perfect.

2. Dragoste la prima vedere: o bucătărie de microciment minimalistă

Dacă sunteți în căutarea unei bucătării foarte minimaliste, cu linii drepte, fără colțuri, fără artificii … microcimentul vă va ajuta să îl realizați. Este robust, dar în același timp poate fi elegant, iar finisajul perfect îl face un material ideal pentru acoperirea pereților, podelelor și chiar a mobilierului. Ne place această bucătărie pentru simplitatea sa.

3. O bucătărie în care poți experimenta

Ne place această bucătărie pentru că este un laborator de idei. În el, este imposibil să nu gătești, să nu ai dorința de a încerca lucruri noi. În această minunată insulă de microciment in bucatarie, puteți crea cele mai bune rețete și le puteți împărtăși cu familia. Dacă, pe lângă aceasta, adăugăm ingredientul magic: este ușor de curățat și de menținut , două calități înnăscute ale microcimentului.

4. Se combină cu măiestrie cu alte materiale

Versatilitatea sa este atât de mare încât ne putem juca amestecând-o cu multe alte materiale. Lemn, laminate, sticlă, cărămidă expusă …Microcimentul are acel dar special de a se putea adapta la orice mediu și a-l combina cu orice alt material.

5. O bucătărie perfectă

Microciment in bucătărie, spații continue, fără rosturi. Ne îndrăgostim de această bucătărie pentru că se pare că totul este dintr-o singură piesă: atât mobilierul, pereții, cât și pardoseala sunt din microciment, realizând efectul perfect de continuitate. Acest material minunat nu crăpă, așa că este perfect pentru acoperirea unei bucătării.

6. Un spațiu cu mult stil

Microciment in bucătărie, avantaje incredibile: se instalează rapid și foarte ușor. În mod logic, va necesita intervenția unui profesionist, dar în câteva zile puteți avea bucătăria perfect acoperită cu acest material. De fapt, în multe cazuri la 48 de ore după instalare, putem folosi bucătăria deoarece aplicația sa o permite. Este foarte rezistent și foarte sigur.

7. Spre deosebire de alte materiale, microcimentul este cald

Deși la început poate părea neatractiv, prea rece sau industrial, realitatea este că o putem adapta la o bucătărie și putem obține un efect de „casă” și o căldură excelentă, combinându-l cu alte materiale mai calde, precum lemnul. Efectul este un spațiu foarte plăcut în care să vă aflați.

8. Și la un preț bun!

Deși la prima impresie ar putea părea un material foarte scump, nu este: raportul preț-calitate este surprinzător și este una dintre cele mai bune opțiuni materiale de încorporat în bucătărie. Întreținerea sa este, de asemenea, destul de economică, fiind necesară doar apă și detergent neutru pentru a o întreține. Astfel, veți face ca bucătăria cu microciment să vă reziste mulți ani. Vă puteți gândi la vreun material mai bun?

--

--

InnovaDecor
0 Followers

InnoovaDecor Group / Firmă specializată în amenajări interioare, design interior și acoperiri cu microciment atât la nivel național cât și internațional.