Întreținerea microcimentului zilnic și periodic

InnovaDecor
2 min readApr 6, 2023

--

Pentru a păstra acest produs, vă sugerăm să luați în considerare următoarele:

– Curățați microcimentul zilnic cu un produs de întreținere cu apă sau detergent neutru, folosind un mop pentru aceasta.

-Eventualele pete trebuie îndepărtate numai cu apă sau detergent neutru.

– Curățați toate tipurile de lichide înainte de a se usca.

– Așezați un covor la intrare.

– Nu trageți mobilierul.

– Nu utilizați solvenți sau materiale care pot deteriora suprafața.

Intretinerea microcimentului periodica:

Pardoseli:

– Ceruiți podeaua din microciment cu ceară metalică acrilică-poliuretanică (Wax Matt, Wax Gloss), în funcție de utilizarea spațiului. Este recomandabil să aplicați cu un mop exclusiv pentru acesta.

Pereți:

– Ceruiți peretele de microciment cu ceară metalică acrilică-poliuretanică (Wax Matt, Wax Gloss) o dată la 1/2 ani. Vă recomandăm să aplicați cu un burete sau o cârpă. În cazul pereților de duș nu este indicat să aplicați ceară.

Metoda de aplicare a cerii metalice acrilico-poliuretanice (Wax Matt, Wax Gloss):

Suprafețele trebuie să fie curate și compacte. Îndepărtați reziduurile de praf, grăsimi, uleiuri și murdărie în general. Aplicați un strat de luciu de ceară sau ceară mată cu lustruitorul sau mopul, mergând în benzi paralele pe o podea perfect uscată. Lăsați să se usuce timp de 45–50 de minute, apoi aplicați un al doilea strat care traversează direcția opusă stratului anterior. Dacă doriți să creșteți în continuare gradul de luciu, aplicați un al treilea strat.

Pentru curățarea zilnică a pardoselilor tratate cu Wax Gloss sau Wax Matt, utilizați detergentul DeterClean2.

NOTĂ: Următoarele materiale pot deteriora microcimentul dacă li se permite să acționeze:

-solvenți — nicotină — alcool — clor — înălbitor — diluant — acid muriatic

Orice vărsare a acestor produse trebuie îndepărtată imediat.Pentru a furniza materialele utilizate pentru curățarea și întreținerea microcimentului RapidMix, nu ezitați să ne contactați sau să solicitați un serviciu de întreținere.

--

--

InnovaDecor
0 Followers

InnoovaDecor Group / Firmă specializată în amenajări interioare, design interior și acoperiri cu microciment atât la nivel național cât și internațional.